9 december 2020

Foto: J de Groot

Vrijwilliger van het jaar 2020

Maandag 7 december is Ted Blok (74) door wethouder Astrid Heijstee uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar 2020. Ted zet zich sinds zijn pensioen, al een jaar of negen, wekelijks in als vrijwilliger via de Versa Vrijwilligerscentrale.

Opleiding tot energiecoach

Wie andere Weespers wil helpen bij het verminderen van hun energiegebruik kan eind januari beginnen met een opleiding tot energiecoach via platform Weesp Duurzaam.

Bent u gedupeerde van de toeslag Kinderopvang? Lees dan verder

Is uw kinderopvangtoeslag stopgezet tussen 2005 en 2019 en u weet niet waarom? Denkt u dat u onterecht kinderopvangtoeslag hebt moeten terugbetalen? En hebt u hierover met de Belastingdienst nog geen contact gehad? Meld u aan voor hulp.