6 januari 2021

Foto: Hadewig Janssen

Nieuwjaarswens van burgemeester Van Bochove

Namens de gemeenteraad, het college en alle medewerkers van de gemeente Weesp, wenst burgemeester Van Bochove iedereen een heel goed en vooral gezond 2021!

Start vaccinatie

GGD Gooi en Vechtstreek begint maandag 18 januari met het vaccineren van zorgmedewerkers tegen het coronavirus. Zoals in elke GGD regio, is hiervoor een centraal gelegen locatie gekozen.

Weesp Eco Energie zoekt energiecoaches

Veel mensen zijn met het isoleren van hun huis bezig of hebben andere vragen over verduurzaming van hun woning. Weesp Eco Energie is de energiecoöperatie van Weesp en richt zich op het gratis ondersteunen van bewoners om hierbij de juiste keuzes te maken. Welke maatregelen zijn verstandig om te nemen en wat is de juiste volgorde? Hiertoe leiden we mensen op tot vrijwillige energiecoach.

Laatste kans om te stemmen voor Weesp Begroot

U kunt nog tot en met 12.00 uur op vrijdag 8 januari stemmen voor Weesp Begroot. Gebruik de stemcode die u per post heeft ontvangen en kies uw 3 favoriete plannen. Zo bepaalt u hoe €30.000 euro wordt besteed!

Nederlandse identiteitskaart vernieuwd

In Weesp kunt u de vernieuwde Nederlandse identiteitskaart aanvragen. De identiteitskaart bevat een chip met een inlogfunctie. Daardoor kunt u binnenkort inloggen met uw identiteitskaart bij de Nederlandse overheid, het onderwijs, de zorg of pensioenfonds via DigiD.

Kerstbomeninzameling

Op de vrijdagen van 8 en 15 januari haalt de GAD de kerstbomen op in Weesp. Zorgt u ervoor dat uw kerstboom voor 07.30 uur aan de weg ligt? Alleen kerstbomen zonder versiering en zonder pot of houten kruis nemen we mee.