4 november 2020

Foto: Nico Rijper

Lange Vechtbrug circa drie weken gesloten

De Lange Vechtbrug, die het centrum van Weesp verbindt met de Ossenmarkt, heeft groot onderhoud nodig. De Lange Vechtbrug is daarom afgesloten voor al het verkeer.

Belastingen: nieuw rekeningnummer

Belastingen, gemeente Amsterdam heeft sinds 1 november een nieuw rekeningnummer. Of u iets moet wijzigen, hangt af van de manier waarop u geld overmaakt aan Belastingen.

Gemeenten hergebruiken elkaars materialen

Om herbruikbare producten en materialen van gemeenten onderling aan te bieden, is een digitale materialen marktplaats ontwikkeld. Dit houdt in dat een gemeente waar bijvoorbeeld straatstenen, grond of bomen over zijn, deze kan aanbieden aan een andere gemeente, die deze producten juist nodig heeft.

Bijeenkomst verward gedrag

Mensen kunnen om diverse redenen de grip op hun leven (dreigen te) verliezen. Dit kan zich uiten in verward gedrag. Juist in deze coronatijd, met angst, stress of minder contact, is aandacht voor mensen die hulp nodig hebben belangrijk.