25 november 2020

Foto: Ronald Beniest

Gezocht: panelleden voor toekomst warmte in Weesp

Weesp gaat van het aardgas af en wil graag van inwoners horen hoe zij dat voor zich zien. Daarom is de gemeente Weesp op zoek naar panelleden voor de ‘transitievisie warmte’, zoals het aardgasvrij krijgen van Weesp officieel heet.

Burgerzaken gesloten

In verband met werkzaamheden aan de systemen van Burgerzaken is het op vrijdag 27 november vanaf 13.00 uur, en op vrijdag 11 december vanaf 07.00 uur niet mogelijk om diensten en producten van Burgerzaken af te nemen.

Belastingverordeningen ter inzage

De gemeenteraad van Weesp stelt op 16 december de belastingverordeningen vast. Het gaat over diverse bepalingen rond de heffing en de invordering van de gemeentelijke belastingen.

Inzameling gft in winter

Vanaf 1 december haalt de GAD het gft-afval weer eens per twee weken aan huis op. Dit geldt voor de maanden december, januari en februari.

De energiecoach geeft bewoners advies op maat

Een gratis huisbezoek van een energiecoach kan u een paar tientjes tot honderden euro’s per jaar schelen. De coach kijkt samen met u naar het energieverbruik in uw woning. U krijgt een energierapport en een vrijblijvend advies op maat.