21 oktober 2020

Foto: Goof Sprengers

Winterterrassen voor Weesper horeca

Horecaondernemers in Weesp mogen dit jaar een winterterras hebben. Dit betreft een aanpassing in het geldende terrassenbeleid met het oog op de aanhoudende coronacrisis.

Een meesvriendelijker Weesp

Weesp krijgt vanaf komend voorjaar bomen met daarin mezenhuisjes. Rond deze bomen worden perken ingezaaid met planten en kruiden die insecten aantrekken die op het mezenmenu staan. Dit is de uitkomst van de groenwedstrijd die is gewonnen door Marina Bos.

Begroting 2021

Het college van B en W heeft de begroting 2021 aan de leden van de gemeenteraad aangeboden. In deze begroting van € 54 miljoen is geprobeerd een evenwichtige balans te vinden tussen het realiseren van de ambities uit het coalitieakkoord 2018-2022 ‘Samen voor elkaar’ en de onzekere effecten van de coronacrisis.

Wat wilt u voor Weesp?

Nog één week om de plannen voor Weesp Begroot te ondersteunen. Like nu uw favoriete plannen. Ieder plan met 30 likes of meer gaat door naar de volgende ronde.

Deze week wethouder Maarten Miner over de uitvoering van het minimabeleid in Weesp.