16 september 2020

Foto: Brian van Drie

Mobiliteitsvisie 2021-2045

Weesp werkt aan een duurzaam plan waarin de langetermijnvisie van de gemeente op het gebied van verkeer en vervoer wordt beschreven. Er komt aandacht voor de verkeersveiligheid, bereikbaarheid en leefbaarheid voor verschillende soorten verkeer en vervoer in Weesp, zoals bussen, vrachtauto’s, auto’s, fietsers en voetgangers.

Digitale bewonersavond omgevingsvisie Weesp

De gemeente Weesp houdt op woensdag 7 oktober een digitale bewonersavond over de omgevingsvisie ‘Weesp 2050’ die momenteel in ontwikkeling is. Tijdens deze digitale bewonersavond lichten onder andere wethouder John Vos en burgemeester Bas Jan van Bochove de ontwikkelingen in de omgevingsvisie tot op heden toe.

Maak uw afspraak met ons veilig via weesp.nl en (0294) 491 391

Bedrijven op internet bieden u aan om tegen betaling een afspraak te maken bij de gemeente. Dat kost u geld. Ook kan het onveilig zijn. U moet uw persoonlijke gegevens doorgeven en het is onzeker wat daarmee gebeurt. Als u zelf een afspraak maakt bij de gemeente, is dat gratis, gemakkelijk en uw gegevens zijn veilig.

World Cleanup Day: opruimactie aan en op de Vecht

Op zaterdag 19 september is het eindelijk zover, de World Cleanup Day! Uiteraard laten wij in Weesp deze dag niet aan ons voorbij gaan en worden er verschillende opruimacties georganiseerd.

Opknapbeurt voetbalveld Aetsveld

Het veldje in Aetsveld heeft een opknapbeurt gehad. De tegels zijn vervangen door kunstgras en de zeecontainer, die hier ook in de buurt stond, is weggehaald.

Deze week burgemeester Bas Jan van Bochove over rekening houden met elkaar.