16 december 2020

Foto: Pieter Bouman

Gezocht: stembureauleden verkiezingen maart 2021

Op 17 maart 2021 zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Door de coronamaatregelen zijn meer mensen op het stembureau nodig om de verkiezingen in goede banen te leiden. Iedereen van 18 jaar of ouder kan zich aanmelden als lid van het stembureau. Voor het werken op het stembureau ontvang je een vergoeding van de gemeente.

Bezwaarschriften in Weesp voortaan ambtelijk behandeld

Met ingang van 1 december worden de beslissingen op bezwaar voorbereid door een ambtelijke bezwaarschriftencommissie. Voorheen gebeurde dit door een externe commissie.

Online cultuurreis voor Weespers

Op zondag 27 december kunnen Weespers een online cultuurreis vanuit hun huis maken. Een hele middag vanaf 15.00 uur cultuur snuiven. Met filmpjes van kunstenaars, artiesten en diverse culturele instellingen uit Weesp. Met allemaal verrassende ontmoetingen.

Vlog- teken- en schrijfwedstrijd kerstvakantie

Dit jaar is alles anders door het coronavirus. Ook de kerstvakantie! Hoe breng jij deze door? Laat het ons weten in deze creatieve wedstrijd en misschien win je een leuke prijs. Je kunt op drie manieren meedoen aan de wedstrijd: met een vlog, een tekening of een geschreven verhaal.