14 oktober 2020

Foto: G.F. Hoogervorst

Inkoopactie zonnepanelen 1 november van start

Als huiseigenaar in Weesp kunt u gebruikmaken van de actie collectieve inkoop zonnepanelen van de regio Gooi en Vechtstreek. De actie start per 1 november.

Al 24 plannen binnen voor Weesp Begroot. De laatste week is ingegaan!

De laatste week is ingegaan om uw plan voor Weesp in te dienen. Daarom een laatste oproep: Pak nu nog uw kans, ga aan de slag, maak een plan en dien dit in voor dinsdag 20 oktober 12.00 uur

Op weg naar een aardgasvrij Weesp

Om klimaatverandering tegen te gaan, neemt iedereen in Nederland op termijn afscheid van aardgas. Ook Weesp wordt aardgasvrij. Hoe dat moet gaan gebeuren, wil de gemeente graag in overleg met u, als bewoner bepalen.

De CoronaMelder-app: vanaf nu voor iedereen beschikbaar

Het coronavirus is er nog. Daarom kan vanaf nu iedereen de CoronaMelder-app gebruiken. De app informeert je als je mogelijk bent besmet. Zo kun je voorkomen dat je onbewust een ander besmet.

Geen spoed, wel brandweer ter plaatse nodig? Bel 0900-0904

Heb je de brandweer ter plaatse nodig, maar is het geen levensbedreigende of acuut gevaarlijke situatie? Dan bel je vanaf 12 oktober 0900-0904. Het nummer 112 blijft hét alarmnummer voor alle levensbedreigende situaties.

Deze week burgemeester Bas Jan van Bochove over de oplopende besmettingscijfers en een oproep vanuit de GGD Gooi & Vechtstreek.