13 januari 2021

Foto: Edwin van Eis

Groot onderhoud Wollenweversbuurt

De Wollenweversbuurt heeft groot onderhoud nodig; de stoepen moeten opnieuw worden bestraat. Hiernaast worden ook de inritblokken aan de Nieuwstad richting de J.A. Fijnvandraatlaan verlengd.

Aanvragen parkeervergunning vanaf nu mogelijk

In Leeuwenveld I en II, het Herensingelkwartier en delen van Zuid I, de Dichtersbuurt, winkelcentrum Hogewey, P & R station en de Schildersbuurt geldt vanaf maandag 29 maart 2021 betaald parkeren.

Versa welzijn biedt inwoners gratis extra hulp!

Heeft u hulp nodig om uw administratie weer op orde te krijgen? Of heeft u vragen over uw financiën? De professionele vrijwilligers gaan samen met u kijken naar de eventuele mogelijkheden ter verbetering van u situatie.