11 november 2020

Foto: Elisa van Worcum

Blijf in beweging!

De aanvullende coronamaatregelen die op 3 november zijn afgekondigd, hebben natuurlijk ook gevolgen voor het sporten in Weesp. Sporten is in de komende twee weken alleen nog beperkt mogelijk. Gelukkig zijn er nog genoeg manieren te bedenken waarop u in beweging kunt blijven.

GGD start Blijf Gezond campagne

Gezond blijven is meer dan niet ziek worden. Ook nu kunnen mensen veel doen voor hun gezondheid. Dat gaat verder dan het houden aan de basisregels om besmetting met het coronavirus te voorkomen. Daarom start de GGD deze week met de campagne Blijf Gezond.

Lieve mantelzorgers,

Een bedankje van wethouder Astrid Heijstee aan alle mantelzorgers in Weesp.

Groot onderhoud Prinses Irenelaan

De Prinses Irenelaan heeft groot onderhoud nodig; het asfalt is toe aan vernieuwing. Dit werk wordt gefaseerd uitgevoerd van vrijdag 27 november 18.00 uur tot en met dinsdag 1 december 18.00 uur.

Sloop fietsbruggen vanwege slechte staat

Twee fietsbruggen in Weesp, die in slechte staat verkeren, worden gesloopt. Het gaat om de brug nabij Blauwschildershof en de Chirurgijnsweg, en de brug tussen Diepenbroickpark en de M. Dotingalaan.

Voorbereidingen betaald parkeren

Vanaf 29 maart 2021 wordt op meerdere plekken in Weesp betaald parkeren ingevoerd. Vorige week zijn de eerste voorbereidingen hiervoor gedaan, namelijk het plaatsen van 44 van deze betonvoeten.