1 juli 2020

Onderzoek woonbehoeften ouderen

Vivium Zorggroep is een zorgaanbieder in de regio Gooi en Vechtstreek en Amsterdam-Zuid. De aanbieder heeft een onafhankelijk onderzoeker gevraagd te inventariseren wat de behoeften van de Weespers zijn op het gebied van zorg en huisvesting.

Kleinschalige wegwerkzaamheden Weesp

De firma Koot Infrawerken uit Weesp voert de komende maanden onderhoudswerkzaamheden uit op diverse locaties in Weesp.

Nieuwe verordening doelgroepen woningbouw Weesp

Op 27 mei heeft de raad de verordening doelgroepen woningbouw vastgesteld. In de verordening staan onder meer de inkomens- en prijsgrenzen, en oppervlakken die in bestemmingsplannen gelden bij nieuwbouw van sociale koop, sociale huur en middeldure huurwoningen. De verordening treedt in werking op 1 juli.

Iepziekte

Op een aantal plekken in Weesp, vooral op de Rooseboomschans, zijn dode en zieke iepen verwijderd om te voorkomen dat de iepziekte zich verder verspreidt.

Burgemeester Van Bochove over de coronacrisis

Deze week wethouder Maarten Miner

De agenda's van de commissievergaderingen

Met o.a. de aangevraagde en verleende vergunningen in de gemeente Weesp